پاورپوینت شیمی و فناوری غلات

دسته بندي : مهندسی شیمی

توضیحات:

دانلود پاورپوینت با موضوع شیمی و فناوری غلات،
در قالب ppt و در 87 اسلاید، قابل ویرایش.

 

 

بخشی از متن پاورپوینت:

شیمی و فناوری غلات:

قوت غالب
50 درصد کربوهیدرات
یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری
50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B
 از نظر منشا: علفهای وحشی
جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله
گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا
(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید)   
 (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم  (تترا پلوئید)
T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید)
ارقام دیگر گندم:
Spelt , Emmer, Kamut           
نوعی Emmer  به نام Durum

 

کاریوپسیس گندم:
8 میلی متر طول و 35 میلی گرم وزن
قسمت پشتی ماهی پشت و در سوی دیگر دارای شیار crease
شیار مقابل جوانه و سراسر دانه تقریبا در مرکز آن
شیار مشکلات بهداشتی دارد مثلا رشد کپک و وجود گرد و غبار
پریکارپ دانه شامل دو قسمت داخلی و خارجی (بال زنبوری)
لایه الورون، معمولا به ضخامت یا سلول کل اندوسپرم و جوانه را در بر گرفته، خارجی ترین قسمت اندوسپرم
الورون فاقد نشاسته ولی غنی از املاح، پروتئین، چربی و ویتامین ها
همراه با پریکارپ و پوشش دانه سبوس را تشکیل می دهد
جنین یا جوانه 2/5 تا 3/5 درصد وزن دانه
دارای محور جنینی (embryonic axis) و scutellum
اسکوتلوم مانند منبع ذخیره
جوانه فاقد نشاسته اما غنی از پروتئین، قند و چربی
و . . .

 

 

 

فهرست مطالب:

مقدمه

قوت غالب
ارقام دیگر گندم

کاریوپسیس گندم

تشکیل آرد از محتویات سلول
شیمی و فناوری غلات

جو دوسر یا یولاف
سورگوم دانه ایی
رقم‌های عاری ازPIN-a
 جایگزینی گروههای بلوک‌کننده در نشاسته
 و . . ..

 

 

توجه: چیزی که این فایل را با بقیه فایل ها متمایز کرده است قابل ویرایش بودن و و آماده پرینت و ارائه بودن آن می باشد تا خریدار از خرید خود کاملا راضی باشد.


دسته بندی: مهندسی شیمی

تعداد مشاهده: 103 مشاهده

کد فایل:32672

انتشار در:۱۳۹۸/۷/۲۵

حجم فایل ها:4 مگابایت

قابلیت ویرایش: دارد

تعداد صفحات: 87

فرمت فایل: ppt


اشتراک گذاری:
 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل

محصولات مرتبط