طرح توجیهی و کارآفرینی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ

دسته بندي : کارآفرینی » دام و طیور
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ در 65  صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:

نام طرح: کارآفرینی فرآوری، بسته بندی و توزیع تخم مرغ
میزان اشتغال زایی: 16 نفر
جمع سرمایه گذاری جهت اجرای طرح: 3551 میلیون ریال
-----------------------------------------------------------------------------
پیشگفتار :
از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند.
کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می گذارد را نکشند. افرادی که حامی حیوانات هستند، تولید انبوه تخم مرغ را عملی بی رحمانه قلمداد می کنند.

دلایل انتخاب طرح تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ:
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

میزان مفید بودن طرح توجیهی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

مشخصات سرمایه گذاری طرح:(ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح:3551
سرمایه گذاری ثابت:2443
سرمایه در گردش:950
درآمد سالیانه:7000
سود ویژه:1747
دوره بازگشت سرمایه:33ماه
نرخ بازدهی سرمایه:37%

نتیجه گیری :
با توجه به مطالعات صورت گرفته و برآورد های مالی انجاتم شده از شرکت های شاغل در زمینه تولید و فرآوری و بسته بندی و توزیع تخم مرغ و با توجه به اینکه این محصول یکی از کالاهای اساسی خانواده های ایرانی میباشد و روزانه استفاده زیادی دارد و همچنین با توجه به اینکه این محصول یکی از منابع پروتئینی موجود میباشد می تواند نتیجه گرفت که این شرکت در صورت بهره گیری از دستگاهها و سیستم های پیشرفته تولید و همچنین بهره گیری از نیروهای متخصص می تواند به سوددهی بسیار بالایی دست یابد .

فهرست مطالب طرح توجیهی و کارآفرینی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ به صورت زیر می باشد:
 فصل یک
سرمایه گذاری ثابت طرح
زمین محل اجرای طرح
محوطه سازی
ساختمانها
تاسیسات و تجهیزات
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
تجهیزات اداری و کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت طرح
هزینه های جاری طرح
مواد اولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
جمع کل حقوق و مزایای پرسنل
هزینه سوخت و انرژی
استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح
جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید
 فصل دوم
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
ظرفیت تولید
قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
فصل سوم
شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز
پیشگفتار
برتری تخم مرغ بر اساس رنگ پوسته آن
1- پودرتخم مرغ چگونه در آب حل می شود:
پودر تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ:
پودرسفیده تخم مرغ
2- چگونه می توان پودر تخم مرغ کامل را با پودر سفیده مقایسه کرد؟
3- پودر تخم مرغ را چگونه بسته بندی و نگهداری کرده و چه مدت قابل نگهداری می باشد؟
فرآوری سفیده تخم مرغ
نوع پروتئین موجود در سفیده چیست؟
جدول3: پروتئینهای اصلی سفیده تخم مرغ
چگونه باید از سفیده نگهداری کرد؟
چرا قبل از پودر شدن سفیده، نمی توان آن را پاستوریزه نمود؟
چرا سفیده تخم مرغقبل از پودر باید تخمیر گردد؟
بخش تخمیر سفیده ازچه قسمتهایی تشکیل یافته است:
سیستم شامل:
تانک ذخیره
مبدل حرارت و سانتریفیوژ
تانک تخمیر سفیده
سیستم اسمز معکوس(UF )
تانک سیلو:
مبدل حرارت/ سانتریفیوژ:
تانک تخمیر سفیده تخم مرغ
پاستوریزاسیون تخم مرغ
1. پاستوریزه کردن یعنی چه؟
2. چگونه دستگاه پاستوریزه را تمیز کنید؟
3. چرا باید پاستوریزاتور را تمیز نمود؟
4. بخش پاستوریزاتوراز چه قسمتهایی تشکیل یافته است؟
5.چه مواردی جهت پاستوریزه کردن تخم مرغ لازم است بدانید؟
6. چه موادی قابل اضافه شدن در هنگام فرآوری سفیده تخم مرغ است؟
جابجایی/حمل تخم مرغ
1- آیا لودر اتوماتیک سانوو جهت هر دو نوع شانه تخم مرغ چه پلاستیکی و چه خمیری طراحی شده است؟
2- نوع و سایز شانه مورد استفاده در دستگاه های سانوو چیست؟
3- آیا شانه های خمیری بازیافت می شوند؟
4- بعد از جابجایی تخم مرغها شانه را به کجا منتقل کنیم؟
شستشوی تخم مرغ
1- مدت زمان شستشوی تخم مرغها چند دقیقه است؟
2- تخم مرغها چه موقع باید شسته شوند؟
3- چرا تخم مرغها باید شسته شوند؟
4- آیا تخم مرغها باید خشک شوند؟
6- آیا از سیستم گرمایی مستقیم و غیرمستقیم باید استفاده شود؟
فرآوری تخم مرغ به طور کلی
1- چرا تخم مرغ را فرآوری می کنند؟
2- تخم مرغها در هنگام پروسس از چه لحاظ کنترل کیفیت می شوند؟
3- افزودنیهای مجاز به محصولات چه موادی هستند؟
تمیز کردن هنگام تولید:
6- امکانات مورد نیاز جهت احداث کارخانه پروسس تخم مرغ چیست؟
مولد برق
بخار
کمپرسور هوای فشره
آب سرد
آب
سفیده تخم مرغ جهت مصارف صنعتی به چه صورت خواهد بود؟
از سفیده تخم مرغ در مصارف صنعتی چه استفاده ای می شود؟
تخم مرغ در هنگام فرآوری چه موقع وزن و اندازه گیری می شود؟
آیا ترکیابی و لکه یابی تخم مرغ در فرآوری آن لازم و ضروری است؟
تخم مرغ شکن
1- تخم مرغها چگونه شکسته و جدا می شوند؟
2- تخم مرغها را در چه دمایی باید نگهداری کرد؟
3- درجه دمای مطلوب جهت شکستن تخم مرغها چند می باشد و برای بدست آوردن ویسکوزیته پایین درجه دما باید چه مقدار کاهش یابد؟
4- تخم مرغهای ترک دار چه می شوند؟
5- آیا در نقل و انتقال، شستشو و شکستن تخم مرغهای کوچک و بزرگ تفاوتی است؟
6- تفاوت ما بین دو دستگاه تخم مرغ شکن سانوو با یکدیگر چیست؟
7- چرا اتاق انتقال دهنده و شوینده تخم مرغها از قسمت شکستن تخم مرغها جدا می باشد؟
8- دمای اتاق نگهداری تخم مرغ چند درجه باید باشد؟
9- قطعات دستگاه چه وقت نیاز به تمییز شدن د ارند؟
10- چرا هنگامی که مایع تخم مرغ(سفیده و زرده) در هنگام جداسازی مخلوط می شوند مقدار آب مصرفی جهت شستشو دستگاه بالا می رود؟
11- آیا شستن فنجانکها ضروری است؟
12- چگونه تخم مرغها با دستگاه سانوو اسکن میشوند؟
پختن، خنک کردن و پوست کندن تخم مرغ
1. چرا بعضی از تخم مرغها براحتی پوست کنده نمی شوند؟
2. تخم مرغ چه مدت و در چه درجه دمایی می پزد؟
3. برای پخت سریع و بهتر تخم مرغ باید دارای چه ویژه گیهایی باشد؟
4. آیا قبل از پخت تخم مرغ نیاز به سوراخ کردن آن می باشد؟
05 آیا در جابجایی و پوست کندن تخم مرغهای سفید و قهوه ای تفاوتی است؟
06 چرا رنگ زرده پس از پختن تیره می شود؟
07 آیا از تخم مرغهای خراب می توان استفاده نمود؟
08 آیا تخم مرغها باید پس از پخته شدن سرد شوند؟
09 تخم مرغهای پخته شده را چگونه بسته بندی کنیم؟
010 حداکثر مدت زمان نگهداری تخم مرغ پخته چقدر است؟
011 محلول آب نمک حاوی چه موادی است؟
012 چرا زرده تخم مرغ پخته شده حاله ای از رنگ سبز به دور خود دارد؟
تجارت پودر و تخم مرغ مایع
1- کاربرد تولید پودر تخم مرغ
2- یک تخم مرغ چند درصد مایع دارد؟
زرده
3- 100 گرم پودر بدست آمده برابرچند تخم مرغ می باشد؟
پودر تخم مرغ کامل
پودر زرده
پودر سفیده تخم مرغ
4- آیا تخم مرغ ماده غذایی مقرون به صرفه ای است؟
5- پودر استاندارد موجود در بازار چیست؟
پودر های موجود در بازار:
پودر تخم مرغ کامل:
معرفی محصول:
طرز استفاده:
آنالیز :
پودر زرده تخم مرغ:
معرفی محصول:
طرز استفاده:
آنالیز :
پودر زرده با مقاوم در برابر حرارت
معرفی محصول:
محل نگهداری: خشک
کارآیی
پودر سفیده تخم مرغ استاندارد
معرفی محصول
7- پودر و مایع تخم مرغ به چه علتهایی درخواست و تولید می شود؟
8- فواید و بهره مندیهای استفاده از تخم مرغ مایع و پودر تخم مرغ چیست؟
9- مدت زمان نگهداری پودر و مایع تخم مرغ چه مقداراست؟
تولیدات
نوع محصولات
کیفیت بسیار بالا و عملکرد آسان در صنعت
دستگاه تخم مرغ شکن
حمل، شستشو، شکستن ،......
جمع آوری و دخیره مایع تخم مرغ
مرحله به مرحله
سیستم تخلیه تخم مرغ مایع پاستوریزه
دستگاه تخلیه تخم مرغ مایع پاستوریزه در دو مدل
SPF1500-MI/MA Filling Plant
دستگاه تخلیه مایع در کانتینر
Sanovo Bag-in-Box Filling Plant
دستگاه تخلیه مایع در کیسه های دوجداره
چگونگی پروسس سفیده توسط ماشن آلات
روش، تکنولوژی و تجهیزات
فرآوری پودر تخم مرغ
مورد نیاز بسیاری از صنایع
دستگاه تخم مرغ پزی
پختن، خنک کردن و پوست کندن
فرآوری پوسته تخم مرغ
پوسته تخم مرغ خود را استفاده کنید
سیستم CIP سانوو
تمییز کننده منحصر به فرد تجهیزات شما
سیستم شستشوی شانه های تخم مرغ
عملکرد شستشوی با کیفیت عالی
دستگاه اتوماسیون(تنظیم خودکار )
دستگاه جامع کنترل پروسس
تجهیزات کنترل کیفیت تخم مرغ
تجهیزات جهت آنالیز کیفیت تخم مرغ
جمع آوری و حمل تخم مرغ مایع
نوع تانکهای نگهداری تخم مرغ مایع از چیست؟
اطلاعات کلی درباره تخم مرغ
مواد تشکیل دهنده تخم مرغ چیست؟
فصل چهارم
نتیجه گیری

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی  و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت طرح توجیهی و کارآفرینی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید


دسته بندی: کارآفرینی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 2225 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 65

حجم فایل:209 کیلوبایت

 قیمت: 2,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    • مناسب جهت استفاده در طرح های توجیهی و ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش